I cookie ci aiutano a fornire i nostri servizi. Utilizzando tali servizi, accetti l'utilizzo dei cookie. Ulteriori informazioni
goo Next
photo
goo Next
logo-trusted

Street View Presence

BESOJINI AGJENSISË SONË TЁ ÇERTIFIKUAR NGA GOOGLE PËR TË NDRIÇUAR BIZNESIN TUAJ

Mbështetja e profesionistëve të industrisë mund të jetë vendimtare për të patur shikueshmëri më të lartë dhe për arritjen e objektivave të aktivitetit tuaj. GooNext ju ndihmon të hyni në kontakt me klientë të rinj tё mundshёm, duke përfituar nga mjetet e vëna në dispozicion nga motori më i rëndësishëm i kërkimit në botë. Gjeje veten në Google, mos rri i papërgatitur!

Filloni tani!
pc

GOOGLE MAPS E VENDOSIM BIZNESIN TUAJ NË VENDIN E DUHUR

Identifikimi dhe regjistrimi i vendndodhjes së saktë të aktivitetit tuaj në Google Maps është hapi i parë për të lejuar përdoruesit që t’ ju arrijnë lehtësisht. Ne ju mbështesim në mënyrë që përdoruesit të marrin shumë më tepër se treguesit gjeografikë dhe aktiviteti juaj do të zbulojë rrugë të reja zhvillimi.

Shihni një shembullgooglemaps.png

GOOGLE MY BUSINESS BËJMË LEHTËSISHT TË ARRITSHËM AKTIVITETIN TUAJ

Duke shtypyr emrin e aktivitetit tuaj në shiritin e kërkimit, ose në Google Maps, klientët mund të shohin skedën Google My Business dhe të bashkëveprojnë me ju. Skeda pёrmban numrin e telefonit, adresën, website, komente, përshtypje dhe mundёsisht udhëtimin virtual të realizuar me teknologjinë Google Street View .

Shihni një shembullgoogle maps
mobile.png

GOOGLE STREET VIEW U JAPIM VLERË AMBIENTEVE TЁ BRENDSHME TË AKTIVITETIT TUAJ

U dhurojmë klientëve tuaj tё mundshёm emocionin e eksplorimit tё mjediseve tё brendshme dhe të jashtme të aktivitetit tuaj në 360 gradë. Me Street View ofrohet një përvojë gjithpërfshirëse që lejon përdoruesit të njohin detajet e strukturёs tuaj para se të vizitojnë atë personalisht. Kjo nxit besim dhe favorizon konsolidimin e reputacionit mё tё mirё për aktivitetin tuaj. Njё fotograf i çertifikuar nga Google do tё kontaktojё me ju dhe do tё vijё nё selinё tuaj ditёn e pёrcaktuar pёr tё realizuar njё shёrbim profesional. (Shёrbim i disponueshёm nё tё gjithё Italinё).

mobile.png
logo-min.png

Njё ofertё qё nuk duhet ta humbisni. -10%

Ideale pёr kontaktet me klientёt tuaj!

  • Verifikim i tё dhёnave tё ndёrmarjes dhe i vendosjes nё harta pёr pёrditёsimin e skedёs Google MyBusiness.
  • Realizimi i turit virtual nё 3600 me shigjetat e lundrimit.
  • Hedhja e fotove nё skedёn Google MyBusiness
  • Shёrbim fotografik me teknologjinё dhe pajisjet e Google pranё selisё tuaj. (max 150 m²);
  • Kontakt telefonik pёr tё pёrcaktuar datёn dhe orёn e shёrbimit fotografik, me kёshillat e nevojshme pёr pёrgatitjen e aktivitetit para realizimit tё fotografive.
  • Dёrgimi i tё dhёnave pёr futjen nё link dhe pёr tё shfaqur tё gjithё shёrbimet e aktivizuara.
KONTAKTONI PЁR TAKIM ME NJЁ NGA FOTOGRAFЁT TANЁ TЁ ÇERTIFIKUAR!

Mënyra e Kontaktit

Për të qëndruar në kontakt me ne, plotësoni formularin në të gjithë fushat e tij.
Do të kontaktoheni nga operatori ynë

__L'interessato, acquisite le informazioni dal Titolare,
presta il consenso per le finalità sotto riportate:

logo-min.png
logo-trusted-footer.pngpartner.png